sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Consulatul General al României din Bălți își reia activitatea. Află în ce zile au fost reprogramate jurămintele de credință

Acasă Articole Altele Consulatul General al României din Bălți își reia activitatea. Află în ce...

După o pauză de câteva zile în care și-a suspendat activitatea în legătură cu infectarea unor angajați cu Covid-19, Consulatul General României a anunțat că își reia programul pentru public, începând cu 30 septembrie. Instituția a făcut public programul serviciilor consulare pentru depunerea jurământului de credință și altor servicii.

Astfel, sesiunea de depunere a jurământului de credință României, din 1 octombrie a fost replanificată pentru 8 octombrie.

Serviciile consulare suspendate în contextul măsurilor anti-Covid au fost reprogramate după cum urmează:

  • depunerea jurământului de credință: din 27 septembrie în 4 octombrie, din 28 septembrie în 5 octombrie, din 29 septembrie în 6 octombrie;
  • vize: din 28 septembrie în 5 octombrie, din 29 septembrie în 6 octombrie;
  • acte de stare civilă: la o dată care va fi stabilită ulterior, după revenirea la regimul de lucru normal.

Pentru evitarea aglomerărilor, Consulatul General al României solicită insistent cetățenilor să se prezente la sediul instituției doar la ora programării primite. Accesul în incinta Oficiului consular va fi permis cu respectarea tuturor condițiilor sanitare: purtarea obligatorie a măștii de protecție facială, utilizarea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziție;lipsa simptomelor asociate COVID-19; păstrarea distanței fizice, de minimum 1,5 metri etc.

Amintim că instituția și-a suspendat activitatea la 27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -