sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Știri comunitare | Când vocea tinerilor este auzită. Primarul de Săiți, către săteni: aștept propuneri, nu like-uri

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Știri comunitare | Când vocea tinerilor este auzită. Primarul de Săiți, către...

Primarul satului Săiți, Valeriu Musteață, a avut o discuție sinceră cu un grup de tineri, implicați în proiectul „Scriem cu responsabilitate acționăm pentru comunitate”. Tinerii au venit cu o serie de propuneri, iar primarul le-a ascultat doleanțele și cere sfatul comunității în vederea realizării acestora „fără rând”.

„Ideile sunt SUPER, ele nefiind noi pentru mine, dar își așteptau rândul și timpul ca să fie realizate. Iată că ai noștri copii ne provoacă să sărim peste alte obiective și să le realizăm cele propuse de ei”, a scris primarul pe Facebook, după întâlnire.

Tinerii au solicitat administrației locale să amenajeze parcul din preajma Casei de Cultură și să fie asigurați cu hrană caldă toți elevii gimnaziului, nu doar cei din clasele primare.

„Ce ziceți stimați săițeni din sat și de pretutindeni? Aștept propuneri de la Dvs, nu like-uri. Altfel cum putem salva satele Moldovei, numai prin unirea forțelor”, mai menționează primarul în mesajul său.

Edilul a precizat că pentru amenajarea parcului, unde ar urma să fie pavat un trotuar de 100 de metri, instalate 16 bănci, zece piloni cu rețea de iluminat public, masă de tenis, masă de șah, rețea W-FI și o estradă de vară ar costa în jur de 300 de mii de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -