vineri, mai 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

După ce fost destituit, încă un general din Armata Națională a fost trecut în rezervă cu onoruri militare

Acasă Articole Altele După ce fost destituit, încă un general din Armata Națională a fost...

Șeful Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, comandant al Armatei Naționale, general de brigadă Igor Gorgan, a fost trecut, astăzi, în rezervă cu onoruri militare.

În cadrul unei ceremonii desfășurate pe platoul Ministerului Apărării, generalul Igor Gorgan și-a luat rămas bun de la Drapelul Armatei Naționale. La eveniment a participat și noul ministru al Apărării, Anatolie Nosatâi.

„Vă mulțumim, domnule general, pentru serviciu și devotament”, se menționează pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.

Decretul de demitere din funcție a fost semnat de președintele Maia Sandu, comandant Suprem al Forțelor Armate, la 14 septembrie. Săptămâna trecută, și Guvernul a aprobat destituirea generalului de brigadă, Igor Gorgan.

La începutul lunii septembrie a fost trecut în rezervă cu onoruri militare și generalul de brigadă Mihail Bucliş, care a fost locțiitor al șefului Marelui Stat Major al Armatei Naţionale. La 10 septembrie, patru colonei, ofițeri superiori din cadrul Marelui Stat Major al Armatei Naționale, au fost trecuți, în rezervă cu onoruri militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -