miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Credit pe imunizare împotriva Covid-19. Moldova se împrumută cu circa 25 mil. de euro

Acasă Regiuni Chișinău mun. Credit pe imunizare împotriva Covid-19. Moldova se împrumută cu circa 25 mil....

R. Moldova va beneficia de finanțare adițională, în sumă de 24,8 milioane de euro, sub formă de credit, pentru implementarea procesului de imunizare împotriva infecției COVID-19, la nivel național, anunță Guvernul.

Cabinetul de Miniștri a aprobat, miercuri, ratificarea Acordului de finanțare dintre Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare privind Proiectul „Răspuns de Urgență la COVID-19 – finanțare adițională”.

Mijloacele bănești vor fi folosite pentru achiziționarea vaccinurilor, investiții în sistemele lanțului frigorific, dezvoltarea sistemelor informaționale în sănătate, gestionarea deșeurilor medicale, precum și acordarea de asistență tehnică destinată fortificării capacităților de implementare a procesului de imunizare.

Acordul de finanțare cu AID privind implementarea Proiectului „Răspuns de urgenţă la COVID-19-finanţare adiţională” a fost semnat de către preşedintele Maia Sandu la data de 9 august. Termenul de implementare a Acordului este până la data de 30 aprilie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -