vineri, mai 24, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un tenismen originar din Cahul, antrenor în Spania, promovează tenisul de masă în orașul natal

Acasă Articole Sport Un tenismen originar din Cahul, antrenor în Spania, promovează tenisul de masă...

Dragoș Antimir, un tânăr tenismen de succes originar din Cahul, care acum e antrenor în Spania, se implică în campania „Tenis de masă – la noi acasă”, susținut de autoritățile locale și Asociația Băștinașilor „Cahulenii reUniți”. Aflat zilele acestea la Tokio, unde e în calitate de antrenor al echipei paralimpice de tenis de masă a Spaniei, Dragoș Antimir a transmis un mesaj video în care a încurajat tinerii de la baștina sa să practice acest gen de sport. Dragos a mai spus că este fericit să se implice în campania „Tenis de masă – la noi acasă”.

În mesajul transmis cahulenilor, Dragoș a spus că practică tenisul de la 7 ani. A început la școala „Alexandru Donici”, după care s-a înscris la Școala de tenis. „Cel mai bun antrenor pe care l-am avut eu a fost Nicolae Caravasile. El a fost cel care mi-a dat o educație sportivă excelentă. Datorită acestui fapt am putut să înving în campionatele din Spania”, spune Dragoș Antimir.

Tânărul spune că toate succesele sale actuale și viitoare în tenis le datorează Cahulului și primului său antrenor.

Dragoș Antimir, student la Universitatea din Granada (Spania), a mai spus că este mândru de faptul că a putut contribui la proiectul „Tenis de masă – la noi acasă”. „Aș vrea ca proiectul să aducă mai mulți copii în acest sport, să iubească și ei tenisul așa cum îl iubesc eu”, a spus tenismenul, îndemnând cahulenii să practice acest sport.

Amintim că, luna trecută, în cadrul unui proiect implementat de Asociația Băștinașilor „Cahulenii reUniți” și administrația locală au fost procurate patru mese de tenis, care au fost instalate în Parcul central Grigore Vieru din Cahul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -