vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Situație dezolantă la Spitalul din Cahul

Acasă Regiuni Cahul Situație dezolantă la Spitalul din Cahul

Un reportaj realizat de postul Jurnal TV arată o situație dezolantă la Spitalul Raional Cahul. Postul de televiziune comunică că la această instituție medicală „domină sărăcia și deznădejdea”.

Depozite care stau să cadă, clădiri care în loc de acoperiș au doar o peliculă, angajați la limita răbdării și iarbă până la brâu. Nu e de mirare că acum câteva săptămâni, aici au fost prinși câțiva șerpi, așa descriu jurnaliștii cele văzute la Spitalul din Cahul.

Reportajul arată condițiile precare în care este transportată hrana pentru pacienți, dar și bolnavii care sunt duși dintr-o secție în alta cu ambulanțe uzate.

Nemulțumiți de condițiile în care lucrează sunt și unii angajați. O bufetieră din Secția de Boli Infecțioase spune că acum în secție lucrează numai o infirmieră de noapte și o bufetieră.

„La 70 de persoane lucrează o infirmieră și o bufetieră. Noi nu reușim, cu lingurița trebuie să hrănim bolnavii. Noi nu mai putem, administrația noastră nu ne aude că noi nu avem putere cum să mai lucrăm”, spune bifetera.

Administrația Spitalului raional Cahul nu era pe loc în ziua în care a fost realizat reportajul cu pricina. Nu a reacționat nici ofițerul de presă al spitalului la apelurile jurnaliștilor. La fel, nici Ministerul Sănătății nu a venit cu reacție la situația de la Cahul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -