luni, iulie 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Fără havuzuri în centrul Cahulului și în acest an. Primarul Dandiș: le vom reconstrui la anul

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Fără havuzuri în centrul Cahulului și în acest an. Primarul Dandiș: le...

Autoritățile din Cahul nu vor reuși, cel mai probabil, în acest an să asigure renovarea celor două havuzuri din fața Universității „B. P. Hașdeu” din centrul orașului. Acestea însă vor fi reconstruite „cel târziu” în primăvara anului viitor.

Pompa și rețelele subterane ale celor două havuzuri din centrul orașului sunt uzate, iar investițiile într-o eventuală reparație ar fi o risipă de fonduri.

„Toate sunt uzate. Nu se merită investiția pentru a le repara, pentru că e vorba despre sume mari. Noi avem proiectele tehnice pentru construcția ambelor havuzuri din fața Universității și a întregului scuar. Costurile sunt de peste 4 mil. de lei”, a spus Nicolae Dandiș, primarul orașului Cahul.

Edilul spune că cel târziu în primăvară vor fi demarate lucrările de reconstrucție a havuzurilor și de amenajare a scuarului din fața Universității. Dandiș a dat asigurări că autoritățile vor face tot posibilul ca havuzurile să fie inaugurate anul viitor.

Jurnalist.md amintește că un havuz pietonal muzical a fost inaugurat în scuarul central „Grigore Vieru” din Cahul la sfârșitul lunii iunie. Acesta a fost construit într-un proiect finanțat de UE. În perioada de testare acesta, însă, a fost vandalizat, iar acum au loc lucrări de fortificare a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -