luni, aprilie 15, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primele cinci autobuze ISUZU din cele o sută au fost puse pe linie la Chișinău

Acasă Regiuni Chișinău mun. Primele cinci autobuze ISUZU din cele o sută au fost puse pe...

La Chișinău au fost lansate pe rute primele cinci autobuze noi de model ISUZU, din lotul de 100 de unități achiziționate recent de Primăria Capitalei. Alte zece unități urmează să ajungă la Chișinău săptămâna viitoare.

Autobuzele au fost distribuite pe liniile din Capitală: nr. 5 (bd. Cuza Vodă – str. Bucovinei), nr. 19 (Valea Crucii – bd. Moscova) și nr. 26 (str. L. Deleanu – str. Doina), pentru a completa numărul de unități la rută.

Autobuzele corespund celor mai înalte standarde de calitate, fiind dotate inclusiv cu sistem de aer condiționat, sistem de supraveghere video în interior și la exterior, podea joasă cu platformă retractabilă, pentru a asigura călătorii confortabile pentru toți cetățenii.

Până la finele lunii curente, urmează să fie livrate alte 28 de unități ISUZU, inclusiv zece – săptămâna viitoare. Restul vor ajunge la Chișinău până la finele acestui an. Termenul de garanție pentru noile autobuze este de 6,5 ani, perioadă în care producătorul va asigura și mentenanța acestora.

Recent au fost puse pe linie 11 autobuze rulate, din lotul celor 58 de unități, achiziționate de municipalitate pentru suburbii. Până la finele anului curent, cele 58 de autobuze rulate, achiziţionate din Norvegia şi Olanda, vor fi distribuite pe rute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -