vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

(video) Un troleibuz modern, achiziționat în Italia, este testat pe străzile Chișinăului

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor (video) Un troleibuz modern, achiziționat în Italia, este testat pe străzile Chișinăului

Primăria Chișinăuului a anunțat că un troleibuz articulat modern, de model „Phileas Trolley VDL”, achiziționat de la o companie din Italia, este testat pe străzile din capitală. Conducătorii de troleibuz se familiarizează cu noile tehnologii, iar unitatea de transport este supusă testărilor tehnice riguroase.

Vehiculele au podea joasă pe toată lungimea salonului, sistem de aer condiționat, caroserie cu protecție corozivă, având și un consum reduc de curent electric.

Municipalitatea a achiziționat două troleibuze articulate moderne, în stare tehnică nouă, la prețul de 50 mii de euro per unitate, prețul inițial fiind de 700 mii euro. Cele două unități vor circula pe ruta nr. 22 „str. Alba Iulia – bd. Dacia”.

În ultimul an, potrivit primarului Ion Cebna, pe rutele municipale au fost puse 60 de troleibuze, inclusiv cinci unități noi, articulate, produse în Belarus și 20 de unități clasice SKODA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -