marți, noiembrie 29, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Terapie cu zumzet de albini, o afacere inovativă la Călărași

Acasă Articole Antreprenoriat Terapie cu zumzet de albini, o afacere inovativă la Călărași

Tânăra antreprenoare din satul Bravicea, raionul Călărași, Victoria Sobol, și-a lansat o afacere în domeniul apiculturii. La „Stupina Codrilor”, oameni pot găsi miere proaspătă și calitativă, dar și un mediu psihologic favorabil.

Un lucru inovator promovat de „Stupina Codrilor” este terapia cu zumzet, care, spune Victoria, are beneficii asupra sănătății mentale.

„Pe lângă terapia cu zumzet avem și locuri unde persoanele care ne vizitează se pot caza, însă includem și excursii la stupină cu echipament de protecție. Avem și căsuțele cu api-terapie. În aceste căsuțe sunt locuri pentru două persoane care se culcă pe patul de albini și se relaxează. Este un moment foarte important pentru a lăsa toate grijile afară și să lăsăm vibrațiile create de zumzetul albinelor să își facă efectul asupra sănătății și a sistemului nervos”, povestește Victoria Sobol.

În afacere, antreprenoarea este ajutată de soțul Eugen. Victoria Sobol este beneficiară a unui proiect de susținere a femeilor din sursele Guvernului Japoniei, implementat de ODIMM, cu susținerea UN Women.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -