marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

După încheierea mandatului în Moldova, Peter Michalko va conduce Delegația UE din Baku

Acasă Articole Altele După încheierea mandatului în Moldova, Peter Michalko va conduce Delegația UE din...

Ambasadorul UE în R. Moldova, Peter Michalko, care își încheie, în această lună, mandatul la Chișinău, va conduce, de la 1 septembrie, misiunea europeană din Azerbaidjan.

Numele dlui Michalko se regăsește printre cei 11 noi șefi de Delegații ai UE, numiți de șeful diplomației europene, Josep Borrell. Ei urmează să-și preia atribuțiile din data de 1 septembrie.

„Este o mare onoare să fiu numit de Înaltul Reprezentant/Vicepreședintele Josep Borrell în calitate de nou șef al delegației Uniunii Europene în Azerbaidjan. Voi părăsi Chișinăul la sfârșitul acestei luni, după patru ani de muncă pe relația UE-Moldova, pentru a-mi începe noul mandat la Baku și pentru a lucra intens pentru cooperarea UE-Azerbaidjan”, a scris Peter Michalko pe pagina sa de Facebook.

Peter Michalko este ambasador al UE în R. Moldova din 2017. La finele lunii august, el va fi substituit la Chișinău de Jānis Mažeiks, actualmente Subsecretar de stat și directorul politic în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Letoniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -