vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Pod cultural între malurile Nistrului. Melodii din 20 filme celebre, premiate cu Oscar, au răsunat la Cetatea Tighina

Acasă Regiuni Bender mun. Pod cultural între malurile Nistrului. Melodii din 20 filme celebre, premiate cu...

Concert inedit la Cetatea Bender/Tighina. Orchestra Națională de Tineret a Moldovei a susținut, sâmbătă, un concert captivant în Cetatea Bender/Tighina, cu muzică din filme premiate cu Oscar.

Este al treilea concert al orchestrei susținut la Cetatea Bender/Tighina. De data aceasta, muzicienii au interpretat muzica a 20 de filme premiate cu Oscar într-o cetate în care, datorită sprijinului UE, lucrările de restaurare vor începe în curând.

Biletele la concert s-au vândut cu câteva zile înainte de eveniment.

„Cetatea Bender este un loc cu un imens potențial turistic cultural. Acest eveniment este mai mult decât un spectacol – este un adevărat pod cultural. Sunt convinsă că oamenii vor să vadă mai multe asemenea inițiative, a menționat Dima Al-Khatib, Reprezentanta rezidentă PNUD La Chișinău.

„Sunt foarte mulțumit că organizarea evenimentelor culturale la cetatea Bender au devenit o tradiție, nu o excepție”, a spus Andriano Marian, fondatorul și dirijorul orchestrei.

Concertul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate sărbătoririi a 10 ani de la înființarea Orchestrei Naționale de Tineret a Moldovei.

Concertul de la Cetatea Bender/Tighina a fost organizat în cadrul Programului UE „Măsuri de promovare a încrederii”, implementat de PNUD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -