12 C
Chișinău
sâmbătă, octombrie 16, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Creștere spectaculoasă a Agenției de Investiții din Moldova în topul agențiilor europene

Acasă Articole Antreprenoriat Creștere spectaculoasă a Agenției de Investiții din Moldova în topul agențiilor europene

Agenția de Investiții din Moldova s-a situat pe locul cinci în clasamentul agențiilor de investiții din țările Europene emergente – înregistrând un salt spectaculos de pe locul 19, în 2020, pe poziția a cincea, în prezent. Totodată, Agenția de Investiții din țara noastră s-a plasat pe locul întâi în ceea ce privește încărcătura informațională a site-ului oficial al Agenției.

Moldova a acumulat un scor final de 68 de puncte în clasamentul „Emerging Europe – Investement promotion report 2021”, fiind devansată anul acesta de instituțiile omoloage din Estonia, Lituania, Letonia și Ucraina.

În raportul menționat, evaluarea agențiilor este efectuată în baza următoarelor criterii: susținerea și dezvoltarea comunității, validitatea informației, inovație și creativitate, prezența online și ușurința în utilizare și reacția la evoluțiile curente.

Clasamentul „Investement promotion report” este elaborat de compania Emerging Europe, care monitorizează din 2018 cum cele 23 de agenții de investiții din regiune își comunică oferta și cum își folosesc canalele digitale pentru a atrage atenția potențialilor investitori la oportunitățile de afaceri din sectoarele cheie ale țării.

Agenția de Investiții este singura instituție de stat mandatată să promoveze imaginea R. Moldova pe dimensiunea economică și investițională, fiind administrator al Brandului de Țară pentru buna poziționare pe harta economică globală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -