12 C
Chișinău
sâmbătă, octombrie 16, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Șefa Agenției de Investiții „Invest Moldova” a demisionat

Acasă Articole Altele Șefa Agenției de Investiții „Invest Moldova” a demisionat

Rodica Verbeniuc a anunțat despre demisia sa din funcția de directoare a Agenției de Investiții „Invest Moldova”, invocând motive de ordin personal. Interimatul postului de director al agenției va fi exercitat de Ion Iordachi.

„Mulțumesc echipei mele Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency. Mă voi bucura să știu că vor avea tot sprijinul Dvs. pentru a merge mai departe. Mult noroc lui Ion Iordachi care preia interimatul”, a scris Verbeniuc pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Agenției de Investiții, Rodica Verbeniuc a depus cerere de demise la 21 iunie a.c., invocând motive de ordin personal, legate de relocare și reunire cu familia.

Rodica Verbeniuc a fost numită director general al Agenției de Investiții la 20 iulie 2018, după o experiență de peste 20 ani în afaceri private.

Agenția de Investiții este singura instituție de stat mandatată să promoveze imaginea R. Moldova pe dimensiunea economică și investițională, fiind administrator al Brandului de Țară pentru buna poziționare pe harta economică globală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -