miercuri, iulie 24, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Perseverență și dragoste pentru muncă: Rețeta succesului pentru ferma de prepelițe a soților Solza din satul Dușmani raionul Glodeni

Acasă Articole Antreprenoriat Perseverență și dragoste pentru muncă: Rețeta succesului pentru ferma de prepelițe a...

Soții Radu și Ludmila Solza din satul Dușmani, raionul Glodeni, ne demonstrează că și în Moldova se poate face agricultură cu succes. Cei doi au reușit să transforme o afacere pornită din necesitate, în urmă cu trei ani, într-o fermă prosperă de prepelițe.

Totul a început în 2020, când pandemia i-a determinat pe cei doi să se întoarcă acasă din străinătate. Neavând alte opțiuni, au decis să crească prepelițe pentru consumul propriu. Curând, „pofta a venit mâncând”, iar afacerea a luat amploare. Au dublat numărul de păsări, au achiziționat un incubator și au început să vândă produsele și altor persoane.

Soții Solza nu au renunțat niciodată, chiar dacă s-au confruntat cu numeroase provocări. Au învățat din greșeli, s-au autoinstruit și au investit timp și resurse în extinderea afacerii. Acum, cresc prepelițe ecologic, le oferă hrană de calitate și le asigură condiții optime de creștere.

Ferma „Casa Fermierului” oferă spre vânzare carne proaspătă de prepeliță, atât crudă, cât și condimentată, ouă nutritive și, mai nou, tăiței din ouă de prepelițe, preparați manual. Produsele lor bio sunt apreciate de tot mai mulți oameni din Dușmani și din localitățile învecinate.

Povestea soților Solza este un exemplu de urmat pentru toți cei care doresc să își lanseze o afacere în Moldova. Cu perseverență, muncă dedicată și dragoste pentru ceea ce fac, succesul este posibil. Le dorim mult succes în continuare familiei Solza și le mulțumim că ne demonstrează că și la noi se poate!

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -