miercuri, noiembrie 22, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Centru de hipism inaugurat în Grătiești

Acasă Regiuni Chișinău mun. Centru de hipism inaugurat în Grătiești

Un nou centru de hipism a fost deschis în localitatea Grătiești din municipiul Chișinău, oferind entuziaștilor acestui sport o platformă modernă pentru antrenamente și competiții. Federația de Hipism din Republica Moldova a organizat o competiție inaugurală în cadrul căreia patru cluburi naționale au participat cu 11 concurenți și caii lor talentați, într-o probă de sărituri peste obstacole.

Organizatorii evenimentului au subliniat importanța acestui nou complex, care va încuraja părinții să-și aducă copiii la hipism și să promoveze dezvoltarea acestei discipline în Republica Moldova. Centrul modern este echipat cu facilități de top și va oferi cursuri de hipism pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

Competiția a fost o ocazie pentru concurenți să-și demonstreze abilitățile și să interacționeze cu alți pasionați de hipism. Atmosfera a fost plină de adrenalină și emoție, iar participanții au avut ocazia de a obține recunoaștere pentru eforturile lor.

Noul centru de hipism din Grătiești este un pas important în dezvoltarea acestui sport în Republica Moldova, oferind o bază solidă pentru antrenament și competiții de înalt nivel. Se așteaptă ca acest complex să devină un punct focal al comunității hipice și să atragă și mai mulți oameni pasionați de acest sport elegant și fascinant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -