duminică, februarie 25, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Termeni de Referinţă pentru selectarea unei companii de construcții

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Termeni de Referinţă pentru selectarea unei companii de construcții

Context

Asociația Obștească „Smaranda” implementează în perioada ianuarie – iunie 2023, proiectul „Laboratorul democrației pentru o Moldovă Europeană”, finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul proiectului EU4Accountability – Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova” este implementat de un consorțiu format din trei organizații: EPD – Parteneriatul European pentru Democrație, ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală și PIN- Organizația neguvernamentală cehă People in Need.

Pentru realizarea cu succes a acestui proiect, Asociația Obștească „Smaranda” planifică renovarea bibliotecii din comuna Gura Camencii prin montarea parchetului laminat și vopsirea pereților bibliotecii. Prin prezenta reparație, dorim să crem un spațiu plăcut, bine amenajat destinat activităților de promovare a democrației participative ce va avea ca scop sporirea accesului de participare a locuitorilor, în special al tinerilor comunei Gura Camencii în procesul de luare a deciziilor la nivel local. Biblioteca Gura Camencii se bucură de o echipă activă de voluntari care sau implicat în diverse activități de promovare a democrației la nivel local. Astfel, Laboratorul democrației participative va servi drept platformă de comunicare între tineri și APL.

Spațiul va fi mereu deschis și accesibil atât pentru tineri, cât și pentru toți cetățenii Comunei Gura Camencii. Pregătirile pentru diverse campanii ale promovării bugetării participative, ședințe de consultare și organizare a activităților tinerilor, și alte activități vor fi organizate în incinta acestui spațiu destinat pentru inițiativele tinerilor. Spațiul va fi dotat cu: aparat de aer condiționat, renovarea pereților și podelei încăperii, mobilier și tehnică.

În acest scop, Asociația Obștească „Smaranda” va selecta o companie de construcții care va executa lucrările de renovare a bibliotecii prin montarea parchetului laminat și vopsirea pereților conform cerințelor expuse mai jos.

Aspecte organizaţionale

Contractantul va lucra sub supravegherea directă a Managerului de proiect, Administratorului Asociației Obștești AO „SMARANDA”.

Contractantul va participa la toate şedinţele legate de realizarea sarcinilor. Lucrările vor fi elaborate reieşind din cerinţele Asociației.

Aspecte tehnice

1. Podeaua pe care urmează a fi montat parchetul laminat are următoarele dimensiuni: 50 m²
2. Pereții care urmează a fi vopsiți au următoarele dimensiuni: 80 m² pereții + 50 m² podul

Este la discreția prestatorului alegerea și prezentarea materialelor de construcție care urmează a fi utilizate în scopul renovării bibliotecii din comuna Gura Camencii.

Durata contractului

Contractantul va presta serviciile sus-menţionate începând cu 30 ianuarie 2023.
Data de predare a lucrărilor este stabilită orientativ pentru 27 februarie 2023.
Contractul se consideră încheiat şi intră în vigoare la data semnării lui de către Părţi .

Cerinţe faţă de aplicanţi

Aplicanți pot fi companii de construcții rezidente în Republica Moldova care corespund următoarelor criterii:
– Companie legal înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova;
– Cel puţin 2 ani de experienţă în domeniul construcțiilor.

Dosarul de participare trebuie să includă:

1. Copia certificatului de înregistrare;
2. Caietul de sarcini/Devizul de cheltuieli completat cu prețuri, inclusiv salarii, termeni de garanție, termeni de executare și calitate materiale.
3. Modul de formare a prețului: scutire de TVA cu drept de deducere (cota 0%).

Compania selectată trebuie să fie gata să prezinte suplimentar un certificat de la Inspectoratul Fiscal cu privire la lipsa datoriilor la bugetul de stat și orice alte informații/documente adiționale solicitate de Asociație.

Dosarele vor fi evaluate în baza următoarelor criterii:
– Termeni de executare a lucrărilor;
– Termeni de garanție;
– Costul lucrărilor, cu TVA – 0;
– Experienţa companiei;

Oferta trebuie trimisă prin email la adresa: biblioteca.guracamencii@mail.ru cu subiectul „Tender companii de construcții”, până la data de 27 ianuarie 2023, ora 17.00.

Informaţii privind acest concurs pot fi adresate în scris la adresa de email biblioteca.guracamencii@mail.ru sau prin telefon la numărul 076068358.

Doar companiile selectate vor fi contactate.

Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

NOTA BENE: Prezentul proiect, conform Hotărârii de Guvern este scutit de T.V.A. cu drept de deducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -