marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

A încercat să treacă ilegal Prutul pentru a ajunge la fratele său din România

Acasă Regiuni Cahul A încercat să treacă ilegal Prutul pentru a ajunge la fratele său...

Un caz de tentativă de trecere ilegală a frontierei s-a înregistrat pe segmentul frontierei moldo-române din sudul R. Moldova. Un cetățean din satul Colibași, raionul Cahul, a încercat să ajungă ilegal peste râul Prut pentru a ajunge la fratele său, aflat în România.

Polițiștii de frontieră români și cei moldoveni i-a zădărnici însă planul și acum acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trecere a frontierei de stat.

Bărbatul a fost reținut în rezultatul schimbului de informații și conlucrării între patrulele de polițiști de frontieră din R. Moldova și a celei din România.

Cetățeanul fusese observat pe direcția localităților Colibași-Stoicani în timp ce trecea înot râul Prut. La un moment, dându-și seama că este urmărit, acesta a revenit pe malul moldovenesc. Aici, însă, persoana era așteptată de o patrulă de polițiști de frontieră, sosită la fața locului grație schimbului de informații cu colegii români.

Cetățeanul reținut, care nu deținea nici un act de identitate, avea asupra sa un rucsac cu produse alimentare, haine de schimb și alte obiecte de uz personal. Ulterior, s-a stabilit că acesta are 43 de ani și este locuitor al satului Colibași. S-a mai stabilit că în România locuiește fratele persoanei documentate, la care de fapt intenționa să ajungă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -