miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Kirkorov, pe Aeroportul din Chișinău: am venit să vă transmitem salutări din țara noastră minunată – Rusia

Acasă Regiuni Chișinău mun. Kirkorov, pe Aeroportul din Chișinău: am venit să vă transmitem salutări din...

Cunoscutul interpret rus, Filip Kirkorov, a ajuns sâmbătă dimineața, la Chișinău, unde urmează să susțină, duminică, un concert dedicat absolvenților liceelor din R. Moldova. 

Într-o scurtă conferință de presă ținută pe Aeroportul de la Chișinău, Kirkorov a spus că Moldova, practic, este casa sa. Aici și-a început cariera artistică. Anastasia Lazariua a fost cea care m-a luat de mână și m-a adus la Petre Teodorovici, a spus artistul rus, amintindu-și că a mersi prin toată Moldova cu artiști moldoveni și cunoaște bine locurile din țară.

Întrebat despre „cunoscutul” său ex-președintele Dodon, acuzat de corupție și plasat în arest la domiciliu, Filip Kirkorov a spus că a venit la Chișinău pentru ca să aducă artă.

„Nu vrem să vorbim nici despre politică, nici despre probleme. Am adus muzică, să vă transmitem dragostea și buna dispoziție, să vă transmitem salutări din țara noastră minunată – Rusia”, a declarat Kirokorv.

Concertul susținut de Filip Kirkorov și alți doi interpreți ruși este organizat de activistul civic Veaceslav Valiko, despre care presa a scris că ar fi un apropiat al afaceristului Veaceslav Platon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -