miercuri, aprilie 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Sediul Direcției Ocuparea Forței de Muncă din Soroca a fost deschis după renovare. Investiția s-a cifrat la peste 120 mii de dolari

Acasă Articole Social-economic Sediul Direcției Ocuparea Forței de Muncă din Soroca a fost deschis după...

Sediul renovat al Direcției Ocuparea Forței de Muncă (DOFM) din Soroca este adaptat necesităților angajaților și beneficiarilor săi. Lucrările de renovare au fost efectuate grație finanțării oferite de Guvernul Elveției, prin intermediul proiectului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”.

DOFM Soroca acoperă peste 77 de mii de locuitori ai raionului și 63 de localități. În prezent, agenți economici din raionul Soroca oferă peste 120 de locuri de muncă vacante.

Anual, la această instituție se adresează peste 3.300 de persoane, dintre care 2991 sunt înregistrate cu statut de șomer. 540 de persoane sunt beneficiari ai serviciului de intermediere a  muncii, iar alte aproape 2.800 de persoane beneficiază de consultații de orientare profesională.

Lucrările de renovare ale sediului care au început la finele lunii iunie 2021 se cifrează la cca 120.560 USD, aproape 17.000 USD fiind alocați pentru procurarea echipamentelor.

Anterior, PNUD Moldova a susținut modernizarea Direcției Generale pentru Ocuparea Forței de Muncă din mun. Chișinău și a sectoarelor de poliție nr.1 din orașul Sângerei și nr.3 din sectorul Buiucani al capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -