marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Maia Sandu, la Edineț: cetățenii au îmbunătățit imaginea R. Moldova prin solidaritate și generozitate față de refugiații europeni

Acasă Articole Asociere şi întruniri Maia Sandu, la Edineț: cetățenii au îmbunătățit imaginea R. Moldova prin solidaritate...

Prezentă azi la concertul din Edineț dedicat Zilei Europei, președintele R. Moldova, Maia Sandu, a vorbit în fața publicului despre faptul că UE este un proiect de pace și prosperitate, și că Parlamentul European a apreciat gestul de solidaritatea al moldovenilor  ajutând refugiații ucraineni.

„Prin aceste acțiuni de compasiune, de solidaritate, Dvs. ați îmbunătățit semnificativ imaginea RM pe plan mondial pentru că, din păcate, acum câțiva ani imaginea țării noastre a fost pătată de clanuri corupte, pentru că despre noi se auzea doar atunci când era vorba de un furt sau schemă de corupție. Azi se vorbește despre solidaritatea, despre compasiunea și despre generozitatea cetățenilor RM și vă mulțumesc pentru această atitudine”, a spus Maia Sandu.

Vorbind despre aspirațiile europene ale R. Moldova, Maia Sandu a spus că UE este un proiect de pace și prosperitate. „Noi singuri trebuie să ne modernizăm țara, dar putem face asta cu ajutorul UE”, a mai spus Maia Sandu apreciind că Moldova are mult de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -