sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Trafic suspendat pe câteva străzi din zona centrală a Chișinăului. Află cum va circula transportul de pasageri

Acasă Chișinău mun. Trafic suspendat pe câteva străzi din zona centrală a Chișinăului. Află cum...

Primăria Chișinău a anunțat că, în perioada 17- 22 mai, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și M. Cebotari, precum și pe str. M. Cebotari în perimetrul str. Columna – str. Alexandru cel Bun. Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de schimbare a pilonilor din beton armat de către furnizorul de energie electrică.

Circulația transportului de pasageri, în zilele de 17-22 mai, va fi organizată după cum urmează:

  • Itinerarul rutelor nr. 103, 108, 171 și 174 se modifică după cum urmează: de pe str. Ismail pe str. Mitropolit Varlaam, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Petru Movilă, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

În același timp, în perioada 18-20 mai, va fi suspendat traficul rutier pe strada Arhanghelul Mihail, tronsonul cuprins între bd. Gr. Vieru și Petru Rareș, în legătură cu necesitatea executării în zonă a lucrărilor arheologice.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -