miercuri, mai 18, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Cine stă în spatele candidaturii lui Igor Grosu pentru șefia PAS

Acasă Articole Altele Cine stă în spatele candidaturii lui Igor Grosu pentru șefia PAS

Duminică, 15 mai, PAS, formațiunea politică de la guvernare, își va alege un nou lider, iar spicherul Igor Grosu a fost propus la șefia partidului în calitate de candidat de o echipă prin moțiune.

Grosu a spus, aseară, la „Bună seara” de la postul public de televiziune că a fost propus de o echipă de „colegi consacrați”.

Întrebat cine e parte a acelei echipei, Igor Grosu a spus că e vorba, între altele, de Natalia Gavrilița, Sergiu Litvinenco, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Dan Perciun, Radu Marian…

„Sunt colegi care s-au afirmat, sunt consacrați și au demonstrat în timp devotamentul, adeziunea pentru valorile europene. Ei fac parte din echipa pe care o reprezint”, a spus Igor Grosu.

Actualul președinte interimar al PAS, Igor Grosu a declarat că poziția de lider al partidului este o responsabilitatea foarte mare. „Decorațiile se poartă mai ușor”, a spus Grosu, menționând că funcția de lider al PAS este „o povară și responsabilitatea chiar și din postura de președinte interimar.”

La Congresul de duminică al PAS urmează să fie aleși și un prim-vicepreședinte, un secretar general, zece vicepreședinți politici și șase  vicepreședinți construcție de partid.

PAS a fost înființat la 15 mai 2016 de Maia Sandu. Aceasta a și condus formațiunea în perioada 2016-2020. Din 2020, interimatul de lider al PAS este exercitat de spicherul Igor Grosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -