sâmbătă, iulie 20, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Chișinăul a reziliat contractul cu companiile care urmau să realizeze un proiect de modernizare la „Termoelectrica”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Chișinăul a reziliat contractul cu companiile care urmau să realizeze un proiect...

Vicepremierul responsabil de infrastructură, Andrei Spânu, a anunțat azi despre faptul că autoritățile au expediat o notificare către SRL „Horus” și JSC „Power Machines” prin care au informat despre rezilierea contractului pentru realizarea unor lucrări de reconstrucție la SA „Termoelectrica”, principalul producător și furnizor de agent termic din Chișinău. „Horus” a notat într-un comunicat de presă că juriștii companiei „analizează atent documentul”.

Vicepremierul Andrei Spânu: „Unitatea consolidată pentru implementarea și monitorizarea proiectelor în domeniul energeticii, la data de 13 mai 2022, a expediat către consorțiul companiilor SRL „Horus” și JSC „Power Machines” notificarea privind rezoluțiunea contractului nr. 9134-B1.1 pentru reconstrucția Unității nr. 2, reparația capitală a turbinei și înlocuirea suprafeței de încălzire a cazanului la Unitatea nr. 3, din cadrul centralei cu termoficare Sursa 1.”

Reacția companiei „Horus”: „Juriștii noștri analizează atent documentul primit astăzi de la Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE). Compania va reveni ulterior cu anunțarea acțiunilor față de această decizie politică, prin care s-a reziliat un contract economic în baza căruia noi am înregistrat deja costuri de câteva milioane de euro.”

Pe aceeași temă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -