miercuri, mai 18, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primul târg de ghidare în carieră va avea loc la Chișinău

Acasă Chișinău mun. Primul târg de ghidare în carieră va avea loc la Chișinău

În perioada 14-15 mai, la Chișinău va avea loc primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde”. Evenimentul va fi  desfășurat în Parcul ,,Alunelul”, sectorul Buiucani, în intervalul 10:00-19:00.

Cadrele didactice, elevii însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor verzi, precum și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii.

Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/pedagogilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional.

Pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea următoarelor chestionare:

Evenimentul este parte a Programului „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din Chișinău”, organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de GIZ și finanțat de BMZ și SDC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -