marți, mai 17, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Secretarul General al ONU, António Guterres: ajutoarele ONU pentru refugiați vor ajunge în scurt timp

Acasă Chișinău mun. Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Secretarul General al ONU,...

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Secretarul General al ONU, António Guterres, care se află într-o vizită de două zile la Chișinău.

Instituția prezidențială arată într-un comunicat de presă cei doi oficiali au discutat despre consecințele războiului din Ucraina pentru Moldova și despre eforturile autorităților de a continua, în pofida situației de securitate dificile din regiune, proiectele de dezvoltare a țării.

Maia Sandu a spus că Moldova mizează în continuare pe cooperarea cu ONU pentru a răspunde mai eficient la numeroasele provocări.

Președinta i-a mulțumit Secretarului General ONU pentru suportul în gestionarea actualei crize umanitare, inclusiv ajutorul financiar direct oferit refugiaților ucraineni și familiilor ce îi găzduiesc. Șefa statului a primit asigurări că, în scurt timp, aceste ajutoare vor ajunge la toți cei care au nevoie de ele.

Secretarul General al ONU, António Guterres, a transmis tuturor moldovenilor gratitudinea sa pentru solidaritatea manifestată față de refugiații din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -