duminică, februarie 25, 2024
  • Prima pagină
  • Istorii de succes
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

FOTO/VIDEO. Conferă unicitate hainelor, transformându-le în „tablouri”. O pictoriță din Bălți face din haine opere de artă

Acasă Regiuni Bălți mun. FOTO/VIDEO. Conferă unicitate hainelor, transformându-le în „tablouri”. O pictoriță din Bălți face...

Și-a dorit mereu să picteze și să își exprime emoțiile și gândurile prin intermediului culorilor. Este vorba despre pictorița Victoria Balica din Bălți care a dat o nouă dimensiune pictorii – transformă hainele în opere de artă pictându-le după o tehnologie specială, informează Jurnalist.md.

Victoria a deschis și un studio de artă unde le împărtășește experiența doritorilor de a face „pictură vestimentară”, făcând hainele astfel originale și deosebite.

Recent, Victoria a devenit protagonista unui nou spot elaborat de ADR Nord în cadrul proiectului „Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării” (CINEMA), prin care sunt promovate realizările tinerilor din Regiunea de Dezvoltare Nord în industriile creative.

Victoria este pasionată de pictură încă din copilărie. Visul i s-a îndeplinit odată cu absolvirea Facultății de Arte Plastice a Universității „Ion Creangă” din Chișinău.

„Celor care vor să-și transforme hobby-ul sau visul într-o sursă de venit, le recomand, întâi de toate, să nu le fie frică, să facă totul pas cu pas. Fiecare pas este o cale spre succes, în pofida oricăror dificultăți. Dificultăți oricum vor fi, dar este mai bine să încerci, să tinzi spre realizarea viselor tale decât mai târziu regreți că nu ți-ai îndeplinit dorințele”, spune Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -