marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un program de accelerare a dezvoltării orașului Bălți va fi elaborat

Acasă Regiuni Bălți mun. Un program de accelerare a dezvoltării orașului Bălți va fi elaborat

Prima ședință a grupului de lucru responsabil pentru elaborarea Programului de accelerare a dezvoltării mun. Bălți, în calitate de pol de dezvoltare, a avut loc recent, la Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

Membrii grupului de lucru au definit obiectivele și au analizat potențiala structură a Programului.

Viitorul Program va contribui la accelerarea dezvoltării orașului Bălți în calitate de pol de dezvoltare. Documentul strategic se va axa pe sprijinirea consolidării rolului și funcțiilor municipiului Bălți în calitate de al doilea oraș al R. Moldova, pentru creșterea atractivității față de investitori și forța de muncă tânără și calificată; promovarea unei mai bune conectivități naționale și internaționale; sprijinirea schimbărilor structurale a economiei locale pentru susținerea unei creșteri economice inteligente bazate pe avantajele competitive regionale.

Grupul de lucru responsabil pentru elaborarea Programului de accelerare a dezvoltării municipiului Bălți numără zece membri. Aceștia reprezintă Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, ADR Nord, Primăria Bălți, Universitatea de „Alecu Russo” din Bălți, Zona Economică Liberă „Bălți” și Centrul „Contact”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -