marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un nou apel de granturi pentru antreprenorii din regiunile Ungheni și Cahul a fost lansat de UE

Acasă Regiuni Cahul Un nou apel de granturi pentru antreprenorii din regiunile Ungheni și Cahul...

Întreprinderi existente și start-up-uri din regiunile Cahul și Ungheni vor beneficia de granturi în valoare de 14.000-24.000 euro fiecare, fiind acordate de Uniunea Europeană, în cadrul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF.

Noul apel de granturi în valoare totală de până la 300.000 euro a fost lansat pentru dezvoltarea sectorului privat din ambele regiuni-cheie.

În cel de-al treilea apel de finanțare pentru sectorul privat vor fi acordate granturi pentru 16 companii din regiunile cheie Cahul și Ungheni.

Asistența financiară va fi alocată pentru achiziționarea de echipamente, bunuri, lucrări și servicii în scopul dezvoltării afacerilor, pentru promovarea modelelor de economie circulară, crearea de noi locuri de muncă, sporirea atractivității regiunilor-cheie pentru noi investiții.

Antreprenorii selectați vor beneficia de mentorat și instruiri gratuite.

Condițiile concursului şi ghidul cu toate detaliile despre procesul de depunere a dosarului pot fi accesate pe site www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.md.

Vor fi organizate sesiuni suplimentare de informare privind apelul de grant. Orarul acestora va fi publicat separat pe site-urile menționate mai sus. Termenul-limită de depunere a dosarelor este 6 iunie, ora 15:00.

Din 2020, când a fost lansat primul apel, 55 de companii existente, startup-uri și inițiative de antreprenoriat social au beneficiat de granturi în sumă totală de până la 1,4 mil. de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -