luni, iulie 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

A fost numit un director al Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală – noua structură creată de Guvern

Acasă Regiuni Chișinău mun. A fost numit un director al Oficiului Național de Dezvoltare Regională și...

Mihai Croitoru a fost numit, joi, în funcția de director al Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală (ONDRL).

Mihai Croitoru este licențiat în relații comerciale și financiar bancare, în cadrul Universității Româno-Americană din București, Romania. Deține experiență în managementul afacerilor și al proiectelor. Are capacități în dezvoltarea și gestionarea proiectelor.

„Acum avem oportunitatea de a aduce mai multe schimbări în regiunile şi localitățile țării. Deținem un portofoliu de proiecte de dezvoltare a orașelor şi satelor. Îmi doresc multă implicare, mult sprijin din partea echipei şi dorință de a realiza în comun obiectivele pentru a face eficientă activitatea noii entități create”, a menționat Mihai Croitoru.

Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală a fost creat urmare a restructurării I.P. „Fondul de Investiții Sociale din Moldova” și va fi responsabilă de implementarea programelor și proiectelor de dezvoltare regională și locală. Oficiul se află în subordinea MIDR și este finanțat din contul mijloacelor alocate în Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -