joi, septembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Parlamentul se convoacă azi în ședință plenară. Printre proiectele de pe agendă – modificările la Legea procuraturii

Acasă Regiuni Chișinău mun. Parlamentul se convoacă azi în ședință plenară. Printre proiectele de pe agendă...

Ședința plenară a Legislativului va începe la ora 10:00. Deputații vor examina mai multe proiecte în prima lectură și în a doua – finală.

Astfel, va fi examinat proiectul de lege pentru modificarea Legii  cu privire la Procuratură, proiectul de modificare a Legii cu privire la expertiza judiciară și statutul expertului judiciar, proiectul de lege cu privire la abrogarea capitolului XIII1 din Codul de procedură civilă.

În prima lectură, va fi dezbătut proiectul de lege privind modificarea Legii cu privire la ajutorul social; proiectul de lege cu privire la condominiu; proiectul de modificare a Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte și Legii cu privire la ieșirea și intrarea în R. Moldova; proiectul  de lege pentru modificarea Legii cu privire la BNM și Legii privind reglementarea valutară; proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.

În cea de-a doua lectură va fi dezbătut proiectul de lege privind calitatea aerului atmosferic și proiectul de lege pentru modificarea anexei nr.2 a Legii privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura.

Deputații urmează să aprobe proiectul de lege pentru ratificarea unui acord de împrumut dintre Moldova și BERD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -