luni, iulie 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O bună porțiune dintr-o stradă din centrul Chișinăului se închide de azi până la finele lunii mai. Cum va fi organizată circulația transportului

Acasă Regiuni Chișinău mun. O bună porțiune dintr-o stradă din centrul Chișinăului se închide de azi...

În perioada 29 martie-23 mai  traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe și pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna, va fi suspendat.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a părții carosabile și a trotuarelor, anunță Primăria Chișinău.

Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă pe str. Tighina, 65, pe str. Tighina, 63 – 63/6 (tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt).

Pe durata efectuării lucrărilor edilitare pe străzile menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 166, 171, 174 și 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Alexandr Pușkin, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe str. Ismail, pe str. Mitropolit Varlaam, str. Tighina, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -