miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Parlamentul se convoacă azi în ședință plenară. Ce proiecte vor fi examinate

Acasă Regiuni Chișinău mun. Parlamentul se convoacă azi în ședință plenară. Ce proiecte vor fi examinate

Parlamentul se va întruni în ședință plenară astăzi, începând cu ora 10:00. Agenda ședinței cuprinse o serie de proiecte ce vor fi examinate în prima sau a doua lectură.

În cea de-a doua lectură vor fi examinate modificările la Legea cu privire la mărimea, modul și termenele de achitare a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și la Legea privind azilul în R. Moldova.

Tot în lectura a doua, finală, urmează a fi votate proiectele privind modificarea Codului electoral și Codului penal, Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice, Legii cu privire la organizarea activității notarilor și Legii privind procedura notarială, precum și cel de modificare a Legii  privind declararea averii și a intereselor personale.

Mai multe proiecte sunt propuse pentru examinare în prima lectură. Printre acestea se numără proiectul de lege pentru fondarea Parcului Național „Nistrul de Jos”; ratificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD; mai multe proiecte de modificare a legislației fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -