marți, mai 17, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Au început lucrările de amenajare a Aleii școlarilor în sectorul Ciocana din Chișinău

Acasă Chișinău mun. Au început lucrările de amenajare a Aleii școlarilor în sectorul Ciocana din...

Pretura sectorului Ciocana din Chișinău a inițiat lucrări de amenajare a zonei pietonale, supranumită Aleea școlarilor, în partea de sus a bd. Mircea cel Bătrân.

Au fost deja executate lucrări de terasament, instalate borduri și sistemul de iluminat nocturn. Tot aici, au fost reabilitate şi cele două scări de acces către blocurile de locuințe din preajmă, care fac legătura cu Liceul „Constantin Negruzzi” şi grădinița nr.188.

Lucrările finale vor consta în asfaltarea aleii, amenajarea unui teren de joacă pentru copii, precum și a mobilierului urban.

În perioada următoare vor fi inițiate lucrări de reabilitare a Aleii școlarilor, partea de jos a bd. Mircea cel Bătrân, precum și a trotuarelor din bd. Mircea cel Bătrân, în perimetrul str. P. Zadnipru – str. Ginta Latină.

Un alt proiect aflat în desfășurare în sect. Ciocana este reabilitarea trotuarelor din str. M. Sadoveanu. Actualmente lucrările de amenajare sunt executate pe tronsonul str. Ig. Vieru – str. P. Zadnipru, după care vor continua până la str. A. Russo. În preajmă va fi amenajată pistă pentru biciclişti şi a spaţiilor verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -