vineri, septembrie 22, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Șase instituții de învățământ și un azil de bătrâni din Sângerei au primit echipamente de filtrare a apei

Acasă Articole Locuinţă, apă, sanitaţie, canalizare Șase instituții de învățământ și un azil de bătrâni din Sângerei au...

Șase instituții de învățământ și un azil de bătrâni din raionul Sângerei vor beneficia de acces îmbunătățit la apă potabilă sigură datorită echipamentelor de filtrare a apei. Totodată, condițiile igienice în cele șapte instituții vor fi îmbunătățite prin montarea încălzitoarelor de apă electrice instant.

Echipamentele au fost achiziționate într-un proiect de planificare în domeniul managementului apelor implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord, prin intermediul Fondului de Inovare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă din Moldova, susținut de Guvernul Germaniei.

Echipamentele au fost transmise, prin intermediul Consiliului Raional Sângerei, către instituțiile beneficiare: Gimnaziul „Valeriu Matei” din satul Dumbrăvița, Gimnaziul „Ion Ignatiuc” din satul Prepelița, Gimnaziul „Anton Crihan” din orașul Sângerei, Gimnaziul „Vasile Alecsandri” din satul Drăgănești, Gimnaziul „Sergiu Rădăuțanu” din satul Iezărenii Vechi, Școala de sport „Dumitru Atanasov” din orașul Sângerei și Azilul pentru persoane în vârstă și cu dizabilități „Sfântul Gheorghe” din satul Drăgănești.

În cadrul aceluiași proiect, anul trecut a fost creată o hartă digitală a raionului Sângerei în sectorul Alimentare cu apă și canalizare.

Recent, echipamente similare au fost transmise și în raionul Briceni pentru șase instituții educaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -