sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu a vorbit, în ultimele zile, cu jurnaliști de la cele mai importante media din lume

Acasă Articole Altele Șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu a vorbit, în ultimele zile,...

Vicepremierul Nicu Popescu, șeful diplomației moldovene, afirmă că, în ultimele zile, de la declanșarea războiului, le-a explicat jurnaliștilor străini din peste 16 țări care sunt eforturile R. Moldova în gestionarea fluxurilor de refugiați și care este  poziția țării noastre referitoare la ultimele evoluții de securitate din regiune.

„Le-am vorbit ziariștilor de la Rai, Politico, Al-Jazeera, The Economist, BBC, The Washington Post, The New York Times, ARD, Corriere della Sera, Le Figaro, Frankfurter Allgemeine, The Atlantic, Radio France, Dagens Nyheter, Radio Canada, SBS Dateline, Akhbar Alaan, Evropeiska Pravda, Glavkom, Pravda, El Pais, NRC Handelsbla, The Globe, Jyllands-Posten și alții despre faptul că țara noastră mizează pe asistență și sprijin urgent din partea comunității internaționale pentru identificarea unor soluții comune care să reducă presiunea fluxului sporit de refugiați asupra țării noastre”, a scris Popescu pe rețelele sociale.

Potrivit lui Popescu, R. Moldova este lider la capitolul numărului de refugiați raportat la populația țării, efortul umanitar fiind recunoscut pe plan internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -