vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

La Chișinău, a început ultima etapă de reabilitare a trotuarele de pe bulevardul Grigore Vieru

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor La Chișinău, a început ultima etapă de reabilitare a trotuarele de pe...

Au reînceput lucrările de reabilitare a trotuarelor din bdul Grigore Vieru din sectorul Râșcani al Capitalei. Acestea presupun ultima etapă de intervenție la infrastructura bulevardului, în perimetrul str. Romană – str. Albișoara.

Acum are loc decaparea pavelelor degradate, după care va aplicat pavajul nou, reabilitate zonele verzi din preajmă și amenajate locuri de parcare în zona str. Albișoara pe ambele sensuri.

Anul trecut, municipalitatea a inițiat un amplu proiect de reabilitare a bd. Grigore Vieru, fiind reconstruită aleea pietonală pe tronsonul str. Pietonală Eugen Doga – str. Albișoara, precum și trotuarele pe ambele sensuri ale bulevardului, în perimetrul str. Constantin Tănase – str. Romană.

La fel, a fost reabilitat sistemul de iluminat stradal și decorativ al căilor pietonale, amenajarea spațiilor verzi și introducerea sistemului de irigare automatizată, precum și instalarea mobilierului urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -