miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Discuții despre crearea unei rute turistice moldo-israeliene

Acasă Regiuni Chișinău mun. Discuții despre crearea unei rute turistice moldo-israeliene

Vicepremierul Nicu Popescu, șeful diplomației de la Chișinău, a avut o discuție cu omologul său israelian Yair Lapid cu care a discutat la telefon o serie de subiecte, inclusiv despre posibilitatea creării unei rute turistice dintre cele două state.

„Am menționat și buna cooperare în plan multilateral prin oferirea sprijinului reciproc, precum și în tot ceea ce presupune comemorarea Holocaustului. Am propus ca echipele noastre să lucreze pe dimensiunea organizării unei rute turistice moldo-israeliene pentru a oferi oportunitatea cetățenilor israelieni să se conecteze mai ușor cu patrimoniul cultural evreiesc din R. Moldova”, a menționat Nicu Popescu.

Cei doi miniștri au discutat despre stadiul actual al relațiilor bilaterale și acțiunile planificate pentru acest an în contextul marcării aniversării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice. Oficialii au manifestat interesul comun de fortificare a dialogului politic și a dimensiunii diplomației economice: atragerea investițiilor israeliene și sporirea exporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -