sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O nouă componență a Consiliului de Presă a fost aleasă

Acasă Regiuni Chișinău mun. O nouă componență a Consiliului de Presă a fost aleasă

Consiliul de Presă din R. Moldova a anunțat despre selectarea unei noi componențe a instituției pentru următorii doi ani. Cei nouă membri au fost aleși de o comisie de selectare de cinci persoane.

În noua componenţa a Consiliului de Presă au fost aleși: Olga Ceaglei, propusă de Proiectul media „CU SENS”; Viorica Zaharia, propusă de API; Veaceslav Perunov, propus de redacția ziarului „SP” și portalul esp.md; Olga Stăvilă, propusă de CIJ; Piotr Garciu, propus de portalul Laf.md – din partea mediului jurnalistic.

Din partea consumatorilor de produse mass-media au fost aleși Natalia Porubin și Natalia Grâu (propusă de Asociația Bibliotecarilor); Natalia Vișanu, propusă de Asociația „AVE COPIII” și Andrei Bivol, propus de „LID Moldova”.

Prima şedinţa a Consiliului de Presă, în componenţă nouă, va avea loc la începutul lunii martie. Mandatul celor nouă membri va fi până în luna februarie 2024.

Consiliul de Presă din R. Moldova, fondat la 1 octombrie 2009, este o structură independentă ce contribuie la responsabilizarea mass-media faţă de consumatorii de media.

Monitor Media 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -