vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Călin Vieru: „sunt de acord ca acest petec de pământ să fie guvernat de zei sau de demoni”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Călin Vieru: „sunt de acord ca acest petec de pământ să fie...

Călin Vieru, fiul regretatului poet Grigore Vieru și ex-deputat PLDM, spune, că ar putea accepta să revină în politică numai dacă ar apărea pe acest „petec de pământ” un lider de talia lui Charles de Gaulle.

Călin Vieru a spus într-un interviu „Fără protocol” că este de acord „ca acest petec de pământ – stat – să fie guvernat sau de zei sau de demoni, de alb sau negru”. Vieru susține că 30 de ani, R. Moldova a fost guvernată și condusă de „jumătăți de oameni.”

„Atât timp cât jumătăți de oameni vor sta în fruntea guvernului în R. Moldova, atâta timp n-am nici o ambiție și nici un interes. Da, dacă am avea norocul să apară un lider ca Charles de Gaulle, Adenauer, Spinelli sau o Margaret Thatcher, atunci voi fi primul care se va înrola sub flamurile acestui lider și am să merg cu el până în pânzele albe”, a spus Călin Vieru.

Întrebat dacă Maia Sandu nu ar fi acest lider, Vieru a spus că încă e puțin timp ca să înțelegem dacă ea este un asemenea lider.

„Deocamdată sunt „applaudissements frénétiques” și niște sume de bani (din exterior – n.r.), dar nu asta s-a pus în programul PAS, s-a pus altceva. Acel altceva este, deocamdată după colț, încă nu-l văd”, a punctat Vieru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -