vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Au început lucrările de reabilitare a Parcului „Dumitru Râșcanu” din Chișinău

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Au început lucrările de reabilitare a Parcului „Dumitru Râșcanu” din Chișinău

La Chișinău, au început lucrările de reabilitare a Parcului „Dumitru Râșcanu” din sectorul Râșcani. La prima etapă sunt prevăzute lucrări de amenajare a parcărilor şi modernizarea sistemului de iluminat public pe str. Braniştii, a precizat municipalitatea.

Acum au loc lucrări de demontare a bordurilor vechi şi de curăţare a arborilor. În paralel, în zona Autodromului din strada D. Râșcanu are loc decaparea asfaltului de pe alei, montarea bordurilor noi, reabilitarea căilor de acces în parc.

Lucrările vor continua cu modernizarea sistemului de iluminat, instalarea camerelor de supraveghere video, a unui nou teren de joacă şi unui teren de fitness.

Prima etapă a lucrărilor de reabilitare a parcului „Dumitru Râșcanu” se va realiza până în vara anului curent. În cea de a doua etapă, autoritățile municipale își propun reabilitarea și amenajarea parcului cu zone pentru odihnă, piste pentru bicicliști, reconstrucția scărilor, modernizarea zonei de sport, renovarea trotuarelor și a căilor de acces, dar şi instalarea mobilierului urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -