luni, aprilie 15, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Jurnalista Ileana Rusu a pus punct romanului „Femeia de la poarta închisorii”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Jurnalista Ileana Rusu a pus punct romanului „Femeia de la poarta închisorii”

„Plâns, autoironie, răzbunare”, așa își caracterizează jurnalista Ileana Rusu primul său roman întitulat „Femeia de la poarta închisorii”. Autoarea spune că își va edita romanul după ce va reuși să colecteze suma necesară pentru lucrările de tipar.

Este un roman cu elemente de ficțiune, afirmă Ileana Rusu.

„Subiectul lucrării este axat pe cei care ajung după gratii. Încerc să radiografiez psihologia acestora și descriu cât e de corupt sistemul penitenciar din Moldova. Eroina principală se numește Margo – o femeie disperată ce cade în capcana unor minți diabolice de dincolo de zidurile închisorii”, spune Ileana Rusu, citată de Monitor Media.

Ileana Rusu spune că intenționează să-și editeze romanul la Editura ARC, într-un tiraj inițial de 500 de exemplare. Prefața va fi semnată de psiholoaga Angela Stafii. Autoarea susține că nu se va limita la acest roman și că deja se gândește la o a doua carte.

Ileana Rusu a activat anterior la ziarele de investigații „Accente” și „Ziarul de gardă”. A fost jurnalistă TV și a realizat propriul său proiect „Fără măști” la Euro TV și Impact TV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -