joi, aprilie 25, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Doi noi directori adjuncți ai APP au fost prezentați echipei

Acasă Articole Transparenţa şi participarea în procesul decizional Doi noi directori adjuncți ai APP au fost prezentați echipei

Directorul Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac, le-a prezentat, luni, colectivului pe noile directoare generale adjuncte ale instituției, Tatiana Savva și Mariana Pânzaru. Ele și-au început activitatea din 7 februarie.

Șeful APP le-a urat succes noilor colege și le-a asigurat de tot suportul necesar în procesul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu.

Mariana Pânzaru, care va fi responsabilă de administrarea bunurilor proprietate publică și evidența patrimoniului public, susține că își dorește  o conlucrare productivă, „astfel încât la sfârșitul fiecărei zile de muncă să fim mândri de reușitele obținute și de obiectivele atinse de instituție.”

Tatiana Savva, directoare generală adjunctă responsabilă de administrarea corporativă, planificarea, analiza și evaluarea activității întreprinderilor de stat și a societăților comerciale cu cota statului în capitalul social, a menționat că sunt multe lucruri de făcut și că „ușor nu va fi, dar nici imposibil.”

Cine sunt noile directoare adjuncte ale APP?

Mariana Pânzaru este licențiată în economie, deține diplomă de master în științe economice.  Posedă cunoștințe temeinice în domeniile de management financiar și audit, având o experiență profesională de peste 15 ani în sectorul public, dar și în cel privat. În ultima perioadă, a fost antrenată și a condus misiuni de audit și de evaluare a performanțelor în sfera administrării bunurilor proprietate publică, inclusiv a fondului funciar și silvic de stat. Noul director general adjunct al APP deține experiență în realizarea unor studii diagnostice complexe și proiecte sectoriale din domeniul public, activând anterior în cadrul instituțiilor naționale și internaționale de profil.

Tatiana Savva este expert economic și are o experiență de peste zece ani în finanțe publice, sisteme de management, transparență și bună guvernare. Deține două diplome de master, inclusiv în domeniul științelor economice și managementului public, și a fost implicat activ în implementarea proiectelor și programelor internaționale. Anterior, Tatiana Savva a activat în cadrul unei organizații non-guvernamentale specializată în cercetări economice și politici publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -