luni, iulie 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ministerul Justiției și-a delegat un reprezentant în Colegiul disciplinar al judecătorilor

Acasă Articole Transparenţa şi participarea în procesul decizional Ministerul Justiției și-a delegat un reprezentant în Colegiul disciplinar al judecătorilor

Ministerul Justiției a selectat un membru în Colegiul disciplinar al judecătorilor din partea societății civile. Este vorba de Alexandru Postica, care este consilier pe dezvoltare strategică în cadrul Asociației Promo-LEX, informează Jurnalist.md.

Alexandru Postică a acumulat 8,59 de puncte la proba interviului. La această probă au mai participat și alți patru candidați.

Mandatul membrului Colegiului disciplinare este de șase ani.

Alexandru Postica are experiență de litigare în fața instanțelor naționale și internaționale, reprezentare a reclamanților în fața CtEDO, planificare, coordonare, monitorizare și evaluare a activităților privind drepturile omului, precum și abilități de gestionare a proiectelor.

Concursul pentru selectarea a doi candidați la funcția de membru titular și patru candidați la funcția de membru supleant în Colegiul disciplinar al judecătorilor a fost anunțat în luna octombrie. Ministerul Justiției urmează să mai anunțe desfășurarea unui nou concurs pentru selectarea unui membru în Colegiul disciplinar al judecătorilor din partea societății civile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -