sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Natalia Gavrilița, despre reforma administrativă: „…este o iluzie”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Natalia Gavrilița, despre reforma administrativă: „...este o iluzie”

Premierul Natalia Gavrilița a spus la adunarea generală a adunării generale a autorităților publica locale, desfășurată azi în format online, că reforma administrativă este un proces complex, de durată.

„Poziția mea la acest capitol e simplă și pragmatică. Ideea că o reformă administrativă va avea loc timp de un an sau doi și că aceasta va rezolva toate problemele administrării localităților este o iluzie”, a declarat Natalia Gavrilița.

Potrivit ei, chiar și cea mai complexă formulă de reformă nu va însemna sfârșitul schimbărilor în administrația publică locală și va necesita noi și noi intervenții pentru adaptarea la noile cerințe a comunităților și cetățenilor.

„Consider că lucrul cu autoritățile publice locale este un efort continuu de îmbunătățire a administrației publice locale, de creștere a autonomiei, a capacităților primăriilor, a gamei și calității de servicii pe care le prestăm populației”, a menționat prim-ministrul.

Natalia Gavrilița a mai spus în context că „orice reformă trebuie să pornească de la întrebarea: „cum această reformă îmbunătățește viața cetățenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -