duminică, noiembrie 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Doi noi vice-directori ai Serviciului Vamal și-au început activitatea

Acasă Regiuni Chișinău mun. Doi noi vice-directori ai Serviciului Vamal și-au început activitatea

Nicolae Vutcariov și Lidia Ababii, numiți în calitate de directori adjuncți ai Serviciului Vamal, și-au început activitatea. Aceștia au fost prezentați la 25 ianuarie efectivului instituției.

Nicolae Vutcariov va fi responsabil pentru activitatea Departamentului antifraudă și conformare, iar Lidia Ababii va conduce Departamentul venituri și control vamal.

Vutcariov are 34 de ani și a activat timp de șapte ani în cadrul CNA, deținând diferite funcții, iar din noiembrie 2021 a ocupat funcția de șef adjunct al Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal. El a absolvit USM și Academia de Administrare Publică.

Lidia Ababii are 40 de ani și activează în Serviciul Vamal de 11 ani, ocupând de-a lungul timpului diverse funcții în cadrul Direcției organizarea controlului vamal și facilitarea comerțului. În ultimul an a fost expert național detașat în cadrul Secretariatului CEFTA (Acordul Central European de  Comerț Liber), în or. Bruxelles. A absolvit USM și Academia de Administrare Publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -