sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Două preturi ale Chișinăului au stabilit relații de colaborare cu două orașe din România

Acasă Articole Asociere şi întruniri Două preturi ale Chișinăului au stabilit relații de colaborare cu două orașe...

Pretura sectorului Ciocana din Chișinău și Primăria Piatra-Neamț au stabilit relații de colaborare. Iar Pretura sectorului Buiucani și Primăria Petroșani, Județul Hunedoara, au semnat un acord de cooperare.

Acordul de cooperare dintre pretura Buiucani și Primăria Petroșani va contribui la diversificarea relațiilor dintre părți și va produce beneficii reciproce comunităților din cele două localități pe plan social, economic și cultural.

Documentul a fost semnat în prezența primarului, Ion Ceban de către Vadim Brânzaniuc, pretorul sectorului Buiucani și Florin Tiberiu Iacob-Ridzi, primar al municipiului Petroșani.

La 24 ianuarie a.c., de către Consiliul local Piatra Neamț a fost adoptată declarația de înfrățire între Chișinău și Piatra Neamț. La ședința solemnă, desfășurată în format mixt și online, au participat Primarul Piatra Neamț, Andrei Carabelea, consilieri locali, Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Școlnic și reprezentanții preturii de sector.

Acordul de înfrățire urmează a fi aprobat și de Consiliul Municipal Chișinău.

Primăria Chișinău a stabilit pe parcursul anului 2021 parteneriate cu mai multe orașe, municipii și capitale din diverse țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -