luni, noiembrie 20, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Șeful diplomației de la Chișinău s-a întâlnit, la Bruxelles, cu înalți oficiali ai NATO

Acasă Articole Social-economic Șeful diplomației de la Chișinău s-a întâlnit, la Bruxelles, cu înalți oficiali...

Vicepremierul Nicu Popescu, care întreprinde o vizită de două zile la Bruxelles, s-a întâlnit, astăzi, la Cartierul general al NATO, cu înalți oficiali ai Alianței Nord-Atlantice.

În cadrul discuției cu șeful Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, Nicu Popescu a accentuat importanţa stabilizării situaţiei de securitate regională, promovării dialogului, identificării soluţiilor politice şi evitarea acţiunilor de ordin militar în contextul actualei crize de securitate de pe continentul european.

„Am mulțumit pentru reconfirmarea sistematică a angajamentului Alianței pentru parteneriatul cu R. Moldova în conformitate cu necesitățile și solicitările autorităților noastre”, a scris Popescu pe pagina sa de Facebook.

Secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, Nicu Popescu i-a exprimat ferma convingere a conducerii de la Chișinău privind necesitatea consolidării securității europene, cu respectarea drepturilor suverane și intereselor legitime de securitate ale țărilor în parametrii unei gestionări pașnice a tensiunilor.

Șeful diplomației de la Chișinău a mulțumit NATO pentru sprijinul în combaterea pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -