vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O întâlnire Putin-Sandu? Cum răspunde Maia Sandu

Acasă Articole Altele O întâlnire Putin-Sandu? Cum răspunde Maia Sandu

Președinta Maia Sandu a declarat într-un interviu pentru Pro TV România că nu există negocieri pe subiectul unei posibile întâlniri cu omologul său rus, Vladimir Putin. Iar despre relația dintre Moldova și Rusia, Sandu spune că „avem un dialog complicat, dar necesar”, informează Jurnalist.md.

„Nu se poartă negocieri pe acest subiect (întrevedere Sandu-Putin), se discută la nivel de Guvern, la nivel de diferite instituții, pe subiecte concrete. (…) Există un dialog și continuăm să lucrăm la diferite nivele ale instituțiilor publice pe subiecte concrete”, a spus Maia Sandu.

Cât despre relația actuală dintre R. Moldova cu Rusia, Maia Sandu a spus că „noi avem un dialog complicat, dar necesar” și că pe agendă „sunt multe subiecte.”

Printre problemele existente, șefa statului a menționat problema retragerii trupelor ruse și a lichidării munițiilor de la Cobasna. Maia Sandu a calificat dialogul drept „incipient” pe acest subiect. Printre problemele de ordin economic, președinta s-a referit la eliminarea restricții pe care le întâmpină exportatorii moldoveni și a migranților moldoveni care muncesc în Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -