sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un nou program de granturi europene a fost anunțat. Accesează un suport financiar de până la 40.000 de euro

Acasă Articole Antreprenoriat Un nou program de granturi europene a fost anunțat. Accesează un suport...

Programul „Măsuri de Promovare a Încrederii” (EU-CBM V), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova, anunță lansarea unui nou concurs de granturi pentru organizațiile de suport în afaceri, asociațiile sectoriale sau ONG cu experiență în dezvoltarea capacităților antreprenoriale, care vor contribui la crearea de sinergii pentru comunități de afaceri competitive pe ambele maluri ale râului Nistru.

Organizațiile selectate vor ajuta afacerile de pe ambele maluri să abordeze prin eforturi comune provocările existente, care au fost intensificate de criza COVID-19. Proiectele propuse trebuie să prezinte soluții inovative pentru rezolvarea problemelor existente, care sunt comune pentru mediul de afaceri de pe ambele maluri ale Nistrului.

Vor avea prioritate propunerile care vor aborda elementelor principale, în special: elaborarea/dezvoltarea unei soluții de afaceri, a unui modul de instruire pentru beneficiarii-țintă și o campanie de comunicare si vizibilitate pentru a asigura aprobarea comunității și sustenabilitatea.

Participanții la concurs pot solicita granturi în valoare de până la 40.000 Euro. Contribuțiile proprii și a partenerilor vor constitui un avantaj. Activitățile vor fi desfășurate în perioada martie 2022-mai 2023.

Mai multe informații despre concurs sunt accesibile aici.

Termenul-limită pentru depunerea cererilor cu propunerile de proiect este 4 februarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -